Lifting facial acupuntural

“La pell és el major òrgan del nostre cos, i una finestra a la nostra salut interior. Els signes prematurs de l’edat poden ser la manifestació externa d’altres símptomes com l’estrès, desequilibris hormonals o nutricionals”.

Aquesta tècnica descrita com un anti-aging facial complet, és un procediment no invasiu , rejovenidor i regenerador de la pell. “Al contrari que altres tractaments de bellesa, no només combat els signes superficials prematurs de l’edat, sinó també els factors interns que provoquen l’envelliment a través d’estimular i canalitzar la pròpia energia reparadora de la pell des de l’interior”.

Per completar el tractament i generar majors beneficis,  després de retirar les agulles, es realitza un   massatge  facial amb diferents tècniques de la Medicina Tradicional Xinesa

Els resultats d’aquesta pràctica provoquen un increment en el flux d’oxigen , acceleració en l’eliminació de toxines  promovent la producció de nou col·lagen i elastina, millorant notablement el to i l’elasticitat.

En definitiva, la pell s’omple reduint la inflor i la retenció de líquids, promovent el drenatge limfàtic i aconseguint una lluentor i aspecte  saludable.